TREND ONDERZOEK

Als je weet waar je moet kijken, dan zijn trends makkelijk te herkennen.

De wereld verandert sneller dan ooit. Maar hoe dan en in welke richting? Vanuit het verleden kan je naar het heden kijken en op deze manier voorspellen wat er in de toekomst gaat gebeuren. In principe zie je het al gebeuren, maar het is een kunst om de juiste signalen te spotten en deze te vertalen naar consumentenbehoeften. Op die manier kun je de toekomst voorspellen.

Het dagelijks leven

Wij zijn geen big data types. Wij kijken juist naar handelingen binnen het ritme van het dagelijkse leven. Deze handelingen zijn heel eerlijk en geven dus oprechte informatie waar jullie als bedrijf iets van kunnen leren. Als je weet waar je moet kijken zijn alle trends van de toekomst nu al goed zichtbaar. Met behulp van sprekende voorbeelden en inspirerende cases kunnen wij de trends illustreren en duidelijk maken waar het in de toekomst heen gaat. En laten we eerlijk zijn, daar gaat het natuurlijk om!

Trendzaken kan natuurlijk een algemeen trendadvies geven, maar ook een trendonderzoek op maat uitvoeren, gespecificeerd op jullie markt en tak van werken. Op die manier krijg je een advies dat compleet op maat gemaakt is, met voorbeelden die herkenbaar zijn en waar je direct wat mee kunt. Als het onderzoek gedaan is, komen we graag langs om de resultaten te presenteren. Indien gewenst kunnen jullie ook een rapport van het onderzoek ontvangen zodat de informatie ook makkelijk intern gedeeld kan worden.

Trend moment

Nieuwsgierig geworden welke trends voor jullie business relevant zijn? Boek dan een Trend Moment. In een dagdeel word je bijgepraat over de huidige tijdgeest en trends en krijg je de kans om al jullie vragen te stellen. Samen kunnen we sparren en een eerste opzet maken om de voor jullie relevante ontwikkelingen om te zetten naar nieuwe innovatie idee├źn, producten, concepten of merken.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van een trendonderzoek voor jouw bedrijf? Stuur ons een berichtje en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Boek je trend moment

DON’T MISS A THING

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en hoor als eerste over onze nieuwe projecten, trend mijmeringen en andere gezelligheid in je inbox!