TREND TOUR

Trends zijn overal in de stad te vinden, dus ga je mee op trend tour?

Het tempo waarin de wereld verandert ligt hoger dan ooit. Maar hoe bepaal je in welke richting je moet mee bewegen en wat betekent dat voor jouw merk of product? Speciaal voor merken en bedrijven die aan de slag willen met de toekomstbestendigheid van hun bedrijf, verzorgt Trendzaken op maat gemaakte Trendtours. Welke trends worden belangrijk en waarom? Waar liggen de groeikansen voor jullie bedrijf en met welke ontwikkelingen moeten jullie mee gaan?

Kijken wordt zien!

Spring met ons op de fiets door Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of Antwerpen voor een Futureproof Trend Tour. De stad leeft, bruist en beweegt, dus laat je meevoeren langs de nieuwste trends en spannendste ontwikkelingen. In slechts 1 dagdeel combineren we kennis en inzicht met inspiratie en beleving. We bezoeken de meest innovatieve en inspirerende concepten, authentieke plekjes en gaan vooral met elkaar in gesprek, om samen met jullie de innovatiekansen te duiden voor de groei van morgen. Uiteraard ga je tijdens de Trend Tour ook zelf op zoek naar nieuwe kansen en onderscheidende mogelijkheden die jullie laten groeien.

Wil je samen sparren over de mogelijkheden voor een Trend Tour voor je hele team of bedrijf? Stuur ons een mail en dan we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Boek je trend tour

DON’T MISS A THING

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en hoor als eerste over onze nieuwe projecten, trend mijmeringen en andere gezelligheid in je inbox!